Van kleins af aan heb ik altijd al veel interesse in beauty, hier was ik dan ook altijd mee bezig. Tijdens mijn schooltijd werd het voor mij dan ook vrij snel duidelijk, ik wilde schoonheidsspecialiste worden.

Van je passie je werk maken!

Ik ben inmiddels gediplomeerd schoonheidsspecialiste, maar kwam er al snel achter dat ik behandelingen zoals wimperextensions, diverse wenkbrauw behandelingen en permanente make-up leuker vind. Na deze behandelingen zag ik direct veel verschil en mooie resultaten!

Hier heb ik mijzelf dan ook veel verder in gespecialiseerd. Ik volg met regelmaat cursussen en nieuwe opleidingen en doe zeer geregeld aan bijscholing op dit gebied. Daarnaast deel ik mijn verworven kennis via opleidingen en diverse master classes.

xoxo Laura, founder & pmu stylist

Veiligheid en Hygiëne

Zowel bij mij als bij Touch of Beauty komt veiligheid en hygiëne op de eerste plaats! Ik vind het zeer belangrijk dat er veilig en hygiënisch wordt gewerkt in de salon. Daarom werken wij bij Touch of Beauty conform de regelgeving en hygiënevoorschriften van de GGD. Onze salon is dan ook door de GGD volledig goedgekeurd.

Omdat wij onze cliënten alleen het allerbeste willen bieden, werken wij zorgvuldig en uitsluitend met producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur.